• Tervezés

  Tervezés

  A saját otthon építése valószínűleg a legizgalmasabb és legígéretesebb törekvés bárkinek. Mindez a tökéletes otthoni tervezéssel kezdődik. Azért vagyunk itt, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy tökéletesen indult!

 • Építés

  Építés

  A kezdetektől fogva arra összpontosítottunk, hogy Budapest-Pest megyében minőségi otthonokat építsünk megfizethető áron. Ezek a házak Önökről szólnak. A stílus, a minőségi elvárások, a költségvetés. Mindez lehet könnyű és élvezetes.

  Tovább
 • Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Egyéni otthont építünk. Bennünk megbízhat. Kiválóság, Mindig, Minden Ügyfélnél.

  Tovább

Villanyszerelés

Greenteco System Kft Teljes körű General Kivitelezés

Szinte minden épület rendelkezik villamos energiaellátással, kommunikációval, világítással és vezérlőrendszerrel, amelyet az építés során telepítettek és karbantartottak. Ezek a rendszerek táplálják a fényeket, berendezéseket és berendezéseket, amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az emberek életét és munkáját.

Az újonnan épített épületek elektromos berendezéseinek telepítése gyakran kevésbé bonyolult, mint a meglévő épületekben lévő berendezések karbantartása, mivel az elektromos vezetékek könnyebben hozzáférhetők az építés során. A berendezések és rendszerek karbantartása a problémák azonosítását és a meghibásodott eszközök javítását jelenti, amelyek néha nehezen elérhetők. A karbantartási munkák közé tartozhatnak alkatrészek, világítótestek, vezérlőrendszerek, motorok és egyéb elektromos berendezések rögzítése vagy cseréje.

Az elektromos szakemberünk elolvassák terveket, amelyek magukban foglalják az elektromos rendszerek műszaki rajzait, amelyek az áramkörök, a kimenetek és egyéb berendezések elhelyezkedését mutatják. Különböző típusú kéz- és elektromos szerszámokat használnak, mint pl. Csatornahajlítók, a vezetékek futtatásához és védelméhez. Más általánosan használt kézi és elektromos szerszámok közé tartozik a csavarhúzók, huzaleltávolítók, fúrók és fűrészek. A hibaelhárítás során a villanyszerelőnk ampermérőket, voltmérőket, hő szkennereket és kábelvégzőket is használhatnak a problémák megoldása és az alkatrészek megfelelő működésének biztosítása érdekében.

 

 ELMŰ

Alig lehet elképzelni az életet villamosság nélkül. tehát ha baleset történik, szüksége van egy szakképzett és tapasztalt villanyszerelőre, aki segíthet a problémáddal.

 • A foglalat , a világítás vagy a kapcsoló nem működik?
 • Egy drótban fúrt vagy a kábel más módon megsérült ?
 • Teljes ház vagy lakásban nincs áram?
 • Szüksége van egy villanyszerelő azonnali segítségére ?
 • Hívja a Kollégánkat: 06-70/771-5856

 

Régi olvadó biztosítékkal felszerelt guman tábláját lecseréljük korszerű biztosíték táblára. Biztonságosabbá alakítjuk. 10 év garanciát vállalunk egyedülállóan a piacon! Áramvédő kapcsoló “Fi -relé” beépítésével gyakorlatilag megszűnik a halálos áramütés veszélye. A Fi -relé nem váltja ki a védőföld vezető szerepét. A két védelmet együttesen kell alkalmazni.

 

CÍMKÉK

electrician in Budapest gyorsszolgálat Gyorsszolgálat Budapesten non-stops.o.s. villanyszerelés s.o.s. villanyszerelő Budapesten villanyszerelés azonnal Villanyszerelés hétvégén villanyszerelés Pestszentimrén Villanyszerelővillanyszerelő azonnal villanyszerelő buda villanyszerelő budapestvillanyszerelő Budapesten villanyszerelő elmű engedéllyel villanyszerelő gyorsszolgálat villanyszerelő hétvégén villanyszerelő II.kerületvillanyszerelő iii kerület villanyszerelő i kerületvillanyszerelő iv kerület villanyszerelő ix kerület villanyszerelő non-stop Villanyszerelő pest villanyszerelő viii kerületvillanyszerelő vii kerület villanyszerelő vi kerületvillanyszerelő v kerület villanyszerelő xiii kerületvillanyszerelő xii kerület villanyszerelő xi kerületvillanyszerelő xiv kerület villanyszerelő xix kerületvillanyszerelő x kerület Villanyszerelő XVIII.kerületvillanyszerelő xvii kerület villanyszerelő xvi kerületvillanyszerelő xv kerület villanyszerelő xxiii kerületvillanyszerelő xxii kerület villanyszerelő xxi kerületvillanyszerelő xx kerület villanyszerelő ünnepnap Érintésvédeleméjjel nappal

 

https://www.facebook.com/pages/category/Home-Improvement/Greenteco-System-Kft-142181756564981/

Kapcsolat

Üzemeltető:
Greenteco System Kft
Székhely:
 
2760 Nagykáta, Linda u. 11
Iroda:
 
2133 Sződliget, Hunyadi u. 2
Adószám: 
 26141932-2-13

Telefon:
+36-70/771-58-56
Fax:
 
+36-30/9-916-916

E-mail:
greentecosystem@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00