Generál Kivitelezés, Családi házépítés, Ikerház építés tervezés,Passzívház építése, Épületbontás, i

Ígérem, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmukat!

Kapcsolat

Üzemeltető:
Greenteco System Kft
Székhely:
 
2760 Nagykáta, Linda u. 11
Iroda:
 
2133 Sződliget, Hunyadi u. 2
Adószám: 
 26141932-2-13

Telefon:
+36-70/771-58-56
Fax:
 
+36-30/9-916-916

E-mail:
greentecosystem@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba újjáépítésénél ügyelni kell az esztétikai, ergonómiai és funkcionális követelmények biztosítására, hogy az új hely kellemes pillanatot biztosítson a család összes tagjának. A rekonstrukció megkezdése előtt tanulmányozni kell a tipológiát és az ergonómiai paramétereket. Mivel a fürdőszobát felújítjuk, különösen azért, mert magunk érezzük magunkat, hogy esztétikai és funkcionális szempontból megfeleljen nekünk. 

 

Ha a fürdőszobát egy családi házban újjáépítjük, sokkal könnyebb, mint az lakásban, ahol tiszteletben kell tartanunk a beépítési tengely helyét. 

Mielőtt rekonstruálnánk, tisztáznunk kell a térbeli és anyagi lehetőségeket, és miután mérlegeltük őket, el kell dönteni, hogy kisebb vagy radikálisabb beavatkozásokat választunk-e.

 

 

Könnyen használható megoldás

A legkevesebb kihívást jelentő megoldás a szerelvények, csempe és padlócsere. Az ilyen rekonstrukciónak nem kell költségesnek lennie, és gyorsan elvégezhető. Nos, biztosak lehetünk benne, hogy az új fürdőszoba nagyon jó lesz. Ha az eredeti burkolólapok és a burkolólapok már meghibásodtak, ajánlatos felülvizsgálni a vízvezetékeket, szennyvízcsatornákat és elektromos berendezéseket. 
Egy radikálisabb megoldás a fürdőszoba rekonstrukciója a partíció megtartása mellett, de a szerelvények eredeti helyének megőrzése nélkül. Elmondható, hogy ez a rekonstrukció leggyakoribb típusa. . 

 

 

Nem könnyű választani az egyes komponenseket a fürdőszobában. Kevesen tudják elképzelni, hogy mi lesz az eredmény, például, hogy a csempék színe más elemek kontextusában működik, vagy a kiválasztott listák és dekorációk valóban díszítik a fürdőszobát. Bonyolult lehet a szétválasztani.  Minden centiméterre illeszkedik. ) 

Fürdőszoba kérdőív 
Mielőtt elkezdené a berendezés bontását, felépítését, bélését és eltávolítását, kérdezze meg magától néhány kérdést, és próbáljon megválaszolni őket:
 

Hány ember fog használni a fürdőszobát?
 
Habár a háztartás minden tagja egyszerre nem tartózkodik a fürdőszobában, elegendő helyet és raktárhelyiséget kell figyelembe venni, hogy mindegyik tagnak saját törülközői és higiéniai igényei vannak.
 Legjobb megoldás a két mosdó, nagy tároló hellyel és polcokkal. 

Szeretne egy frissítő zuhanyt vagy egy hosszú, pihentető fürdőt a kádban?
 Vagy inkább mindkettőt? 
A megoldás mindig megtalálható.
 Inspiráljon az életmód magazinokkal a fürdőszobák és a WC-szerelvények gyártóinak katalógusából. 


Címkék:burkolat csempefal felújítás fürdőkád fürdőszoba fürdőszoba felújítás járólaplakás felújítás világítás zuhany zuhanykabin