• Tervezés

  Tervezés

  A saját otthon építése valószínűleg a legizgalmasabb és legígéretesebb törekvés bárkinek. Mindez a tökéletes otthoni tervezéssel kezdődik. Azért vagyunk itt, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy tökéletesen indult!

 • Építés

  Építés

  A kezdetektől fogva arra összpontosítottunk, hogy Budapest-Pest megyében minőségi otthonokat építsünk megfizethető áron. Ezek a házak Önökről szólnak. A stílus, a minőségi elvárások, a költségvetés. Mindez lehet könnyű és élvezetes.

  Tovább
 • Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Egyéni otthont építünk. Bennünk megbízhat. Kiválóság, Mindig, Minden Ügyfélnél.

  Tovább

Festés gipszkartonozás

LAKOSSÁGI FESTÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOK

Képzeld el, hogy felébredsz egy olyan életterében, amely tiszta, olyan színekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek az életstílusához. Álma megvalósításához szeretnénk megvalósítani, ezért különböző házfestési szolgáltatásokat kínálunk Önnek és családjának. Akár belsőépítészeti festésről, akár külső házfestésről van szó. Barátságos, egyenruhás személyzetünk.

HÁZ FESTÉSZETI SZOLGÁLTATÁSOK KÍNÁLUNK

Az első számú ok, amiért az emberek úgy döntenek, hogy házfestést csinálnak? Azt akarja, hogy a régi otthon újra jól nézzen ki. Vagy éppen új ingatlant vásárolt..

Szolgáltatásunk megrendelése biztosítja Önnek a kívánt eredményeket. Függetlenül attól, hogy a külső vagy egy teljesen új beltéri festést végezzük, segítünk otthonukat teljesen újjá varázsolni.. 

BELSŐÉPÍTÉSZETI HÁZ FESTÉSZET

Belsőépítészeti festő szolgáltatásunk felfrissíti a helyet, és egyedülálló megjelenést kölcsönöz Önnek. 

KÜLSŐ HÁZFESTÉS

Védje otthonát az Anyatermészet pusztulásától ház külső festésünkkel . 

GIPSZKARTON JAVÍTÁS ÉS ELŐKÉSZÍTÉS

 

SZEKRÉNYFESTÉS ÉS ÚJRATÖLTÉS

.KERÍTÉS FESTÉS

matt között, és segítünk abban, hogy olyan színt válasszon, amely illeszkedik a kívánt esztétikájához és hosszú távon jól néz ki.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJTÜNK

 

 

 

 

Tisztasági festés

 

A tisztasági festés a fal egy-két rétegű átfestése, mely a foltok, nyomok és kisebb hibák elfedését szolgálja. Akkor szoktuk ezt választani, amikor viszonylag kevés munkával a tisztaság és az újszerűség érzetét akarjuk kelten

 

Mázolás

 

Mázolásnak összefoglalóan a fa- és fémajtók, csövek és radiátorok festését nevezzük. Esztétikai okokból, valamint rozsdásodás vagy korhadás ellen, kopás vagy foltosododás ellen szokás alkalmazni.

Tapétázás

A tapétázás magában foglalja a munkafolyamatokat a korábbi tapéta lekaparásától a fal előkészítésén át az új tapéta kiválasztásáig és felrakásáig.

 

Vakolás

 

Téglafalaknál a falat befedő első réteg a vakolat. Erre jöhet aztán minden más is, az alapozástól a tényleges, avagy a fedőfestésig

Tisztasági Festés,  Laminált Parketta, Szobafestés, Penészmentesítés, Beázások, Repedések Javítása, Tapétázás, Dekorációs Tapéták, Poszterek Felrakása, Gipszkarton Szerelés, Glettelés, Rejtett Világítások Kialakítása, Nomasztil Felrakása (Díszcsík Hungarocellből), Nyílászárók, Fa-És Fémfelületek Mázolása, Fa Pácolása, Lakkozása, Széldeszkák Lazúrozása, Kerítés Mázolás

Homlokzati Hőszigetelés, Utólagos Hőszigetelés, Hőszigetelő Rendszerek - Üveggyapot, Kőzetgyapot, Polisztirol, Fagyapot - Homlokzati És Lábazati Díszítő Vakolatok És Festékek - Gipszkarton Termékek Különböző Gipszkarton Rendszerek Építése

Festék, Falfesték, Falfestés, Szobafestés, Festék Színek, Mennyezetfestés

 

 

https://www.facebook.com/Greenteco-System-Kft-142181756564981/

Kapcsolat

Üzemeltető:
Greenteco System Kft
Székhely:
 
2760 Nagykáta, Linda u. 11
Iroda:
 
2133 Sződliget, Hunyadi u. 2
Adószám: 
 26141932-2-13

Telefon:
+36-70/771-58-56
Fax:
 
+36-30/9-916-916

E-mail:
greentecosystem@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00