• Tervezés

  Tervezés

  A saját otthon építése valószínűleg a legizgalmasabb és legígéretesebb törekvés bárkinek. Mindez a tökéletes otthoni tervezéssel kezdődik. Azért vagyunk itt, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy tökéletesen indult!

 • Építés

  Építés

  A kezdetektől fogva arra összpontosítottunk, hogy Budapest-Pest megyében minőségi otthonokat építsünk megfizethető áron. Ezek a házak Önökről szólnak. A stílus, a minőségi elvárások, a költségvetés. Mindez lehet könnyű és élvezetes.

  Tovább
 • Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Egyéni otthont építünk. Bennünk megbízhat. Kiválóság, Mindig, Minden Ügyfélnél.

  Tovább

Bemutatkozunk

Cégünkről:
.
Néhány mondatban szeretném bemutatni cégünket. A Greenteco System Kft mögött egy több mint 16 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás áll.
Alapvetően minőségi családi ház és társasház építése kivitelezése,épület- és építmények bontása alapítottuk a vállalkozásunkat. A gyorsan változó piaci környezet és növekvő igények maradéktalan kielégítése érdekében 2017-ben cégünk kettévált és kialakítottunk egy Budapesti és egy Pest megyei régiót .A több mint másfél évtized alatt, cégünk az épület bontás területén is jelentős szakmai tudást halmozott fel. Bemutatkozásunkban nem véletlenül hangsúlyozzuk vállalkozásunk családi jellegét. Hisszük és valljuk hogy egy családi vállalkozás jövő- orientált, hosszú távú gondolkodása és piaci magatartása különösen felértékelődik napjainkban. Vállalkozásunkkal hosszú távú, elkötelezett és elégedett partneri kör felépítését céloztuk és célzzunk meg. Szakmai kapcsolatainkban különleges hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra, a megbízhatóságra. Folyamatosan azon dolgozunk, szolgáltatásaink állandó fejlesztésével, hogy megrendelőinknek a lehető legméltányosabb, legversenyképesebb árat ajánlhassunk, természetesen mindig szem előtt tartva a minőséget. 

Kiemelten fontos számunkra a lehető legjobb ár-érték arány elérése.

 

 

Jómagam és minden munkatársam abban bízunk, hogy Önt is partnereink vagy megrendelőink között köszönthetjük. Ígérem, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszolgáljuk a bizalmukat!

 

Üdvözlettel: Rábaközi József
Projektvezető

Kapcsolat

Üzemeltető:
Greenteco System Kft
Székhely:
 
2760 Nagykáta, Linda u. 11
Iroda:
 
2133 Sződliget, Hunyadi u. 2
Adószám: 
 26141932-2-13

Telefon:
+36-70/771-58-56
Fax:
 
+36-30/9-916-916

E-mail:
greentecosystem@gmail.com

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00