• Tervezés

  Tervezés

  A saját otthon építése valószínűleg a legizgalmasabb és legígéretesebb törekvés bárkinek. Mindez a tökéletes otthoni tervezéssel kezdődik. Azért vagyunk itt, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy tökéletesen indult!

 • Építés

  Építés

  A kezdetektől fogva arra összpontosítottunk, hogy Budapest-Pest megyében minőségi otthonokat építsünk megfizethető áron. Ezek a házak Önökről szólnak. A stílus, a minőségi elvárások, a költségvetés. Mindez lehet könnyű és élvezetes.

  Tovább
 • Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Családi Ház 100 %-ban elkészült

  Egyéni otthont építünk. Bennünk megbízhat. Kiválóság, Mindig, Minden Ügyfélnél.

  Tovább

A folyamat

Szeretnénk segíteni Önnek az út minden lépése során. Nézze meg, hogy a mi folyamatunk megfelelő-e az Ön számára.

Megismerem

Válassza ki a Kivitelezőjét

Mielőtt kiválasztana egy tervet, vagy elkezdené tervezni otthonát fontos, hogy a megfelelő kivitelezőt válassza. Legyen nagyváros vagy vidéki terület, esetleg meglévő ingatlan, mi megépítjük álmai otthonát!

Megnézem

Legjobb szolgáltatásom

Mi azt építjük, amit elképzelt. Az egyéni otthon költséges lehet, de kiterjedt partneri hálózatunk segítségével mi elérhető áron építünk.

Megismerem

Épületbontás

Szakterületünk széles spektrumú, legyen szó akár: épületbontásról, híd eltávolításról, családi ház vagy telephelybontásról.

Megismerem

Ipari ingatlan bontás

Épületbontás – családi ház, gazdasági épület, ipari épület, utak bontása

Épületbontás – családi ház, gazdasági épület, ipari épület, utak bontása

A Greenteco System Kft teljes körű bontási és ásatási szolgáltatásokat nyújt a magánépítőknek, a fővállalkozóknak, az ipari és a közmunkák ügyfeleinek a Budapest,Pest megyében.

tovább
További bejegyzések

Ház építés,felújítás,festés, kőművesmunka, Bontás

Rajongunk a minőségért, szenvedélyünk az építés, az alkotás élménye! A házépítés szakértői vagyunk! Ha Építtetőnk mosolyog, biztosak lehetünk benne, hogy jó úton járunk és helyünk van a legjobbak közt!

 

 

 • Családi házépítés
 •  Felújítás, fürdőszoba, lakás, nappali felújítás, családi ház felújítás
 • Laminált padló lerakás, Csiszolás, lakkozás, felújítás
 • Festés, tapétázás, gipszkarton  álmennyezet, Gipszkarton oldalfal.
 • Kőműves munka, alapkészítés, vasbetonszerelés, fő fal, válasz fal építés, áthidaló beépítés, gépi vakolás, kerítés építés ,  szerelő beton készítés ,Ajzat kiegyenlítés.
 • Villanyszerelés, Gyorsszolgálat.
 • Víz gázfűtés szerelés
 • Földmunka, alapásás, tereprendezés.
 • Épületbontás, kerítésbontás, ipari ingatlan bontás, kerítésbontás, tetőbontás, burkolatbontás, fürdőszobabontás
 • Festék, Falfesték, Falfestés, Szobafestés, Festék Színek, Mennyezetfestés
 • Tetőfedés, Cserepezés, Tető felújítás, Ereszcsatorna javítás, Ereszcsatorna tisztítás, Tetőmosás.
 • Tetőépítés, ácsmunka, tetőfedés, faház, garázs, előtető, teraszkészítés, bádogos munka.CÍMKÉK

ablak Airbnb aktívház alapfogalmakalbérlet árak Balaton befektetésbelsőépítészet bérleti díj beton BIMBlack Friday blogindító bútorConstruma coworking CSOK designdíszítés dizájn Egyesült Királyságeladás energetikai tanúsítványenergiatakarékosság építési engedélyépítési rendszer építkezés építőiparÉTDR Európai Unió Év háza falazásfelmérés felújítás fiatalok födémfürdőszoba fűtés hangszigetelésházépítés hiányszakma hitelezés home office honlap hőség hőszigeteléshőszivattyú időjárás ingatlaningatlanközvetítő ingatlanpiac internetiroda jogszabály jövő karácsonyképzés kisokos könnyűszerkezetkörnyezetkímélő közlekedés KSHkülföldi vásárló kutatás lakásáfalakáskiadás lakberendezéslézerszkennelés méret mérnökMultipor napelem napkollektor Nemzeti Otthonteremtési Közösség nok nyárnyaraló nyílászárók okosotthonösszefoglalás otthon melege pályázatpasszívház példakép penész PropTechraklap robot Silka sorházszakemberhiány szerszám szomszédtavasz tégla tél telekkönyvtermészetes anyag tervezés tetőügyintézés ünnep útfelújítás vályogvásárlás védekezés videó ytongYtong ytong.hu